Docent

Van 2012 tot 2017 studeerde Pjotr aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Hij heeft een diploma van de Academische Pabo en hij voltooide een pre-master Onderwijskunde aan de Universiteit Twente.

Pjotr heeft een hart voor de jeugd en combineert dit graag met zijn passie voor muziek en tekst. Pjotr geeft workshops en organiseert projecten op scholen door het hele land. Alles draait om het vertellen van je verhaal en laten zien wie je bent. Wat in eerste instantie enkel lijkt op een leuk lesje rappen zit vol met expressie, ritme, taal en presentatie. De projecten worden verzorgd op een didactisch en pedagogisch verantwoorde manier, gericht op taal en muziek, maar ook op sociaal-emotionele doelen.

Tijdens workshops en projecten vertelt Pjotr zijn verhaal en neemt hij jongeren mee in de wereld van tekstschrijven. Stap voor stap begeleidt hij ze in het omzetten van gedachten of emoties in toffe teksten. De jongeren presenteren deze teksten en vertellen hun eigen verhaal op unieke wijze aan elkaar.

Voor vragen over workshops, gastlessen of grotere projecten kunt u de onderstaande knop gebruiken. Pjotr is ook te boeken voor trainingen en studiedagen voor docenten, waarin hij op een interactieve manier handvatten geeft voor het gebruik van rap en tekstschrijven in de klas. Het is Pjotrs missie om in het onderwijs meer nadruk te leggen op expressie, sociale doelen en talentontwikkeling.

Contact