Van 2012 tot 2017 studeerde Pjotr aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Hij heeft een diploma van de Academische Pabo en hij voltooide een pre-master Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Naast het feit dat hij zijn dromen als artiest heeft nagejaagd is hij dus ook geschoold docent. Zijn hart voor de jeugd combineert hij met zijn passie voor muziek en tekst.

Sinds 2023 is Pjotr de trotse aanvoerder van het collectief Rapmeesters, een groep van rappers die meester zijn en meesters die rapper zijn. Door het hele land verzorgen zij onderwijsprojecten gericht op hiphop, rap en tekstschrijven. Met twee gemene delers; de liefde voor rap en het pabodiploma.

Als inspirerend rolmodel wil Pjotr met zijn eigen bijzondere verhaal een voorbeeld zijn voor jongeren en hen helpen om hun verhaal op een creatieve manier te verwoorden.

Voor meer informatie over workshops, gastlessen of grotere projecten kunt u de onderstaande knop gebruiken. Pjotr is ook te boeken voor trainingen en studiedagen voor docenten, waarin hij op een interactieve manier handvatten geeft voor het gebruik van rap en tekstschrijven in de klas. Het
is Pjotrs missie om in het onderwijs meer nadruk te leggen op expressie, sociale doelen en talentontwikkeling.

Contact